Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Customer Service Export Representative

Houd jij van dynamiek, heb jij ervaring met customer service en staat de klant bij jou centraal? Wil jij werken bij de marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming? Dan is deze functie voor jou! Customer Service staat in contact met klanten wereldwijd en verzorgt de juiste exportdocumentatie om onze producten naar meer dan 100 landen wereldwijd te verzenden. Om tegemoet te komen aan onze groeiambities en onze klanten nog beter te kunnen bedienen, gaan we ons customer service team uitbreiden.

Daarom zijn wij op zoek naar een ervaren

Customer Service Export Representatives

40 uur per week, Berkel en Rodenrijs, omgeving Rotterdam

Jij vertegenwoordigt ons bedrijf

In de functie van Customer Service Export Representative vertegenwoordig jij Koppert. Jij bent verantwoordelijk voor het exporteren van onze producten naar de klanten in het buitenland. Je hebt intensief contact met onze klanten, expediteurs en met de interne afdelingen binnen Supply Chain en Sales. Omdat je werkt met levend materiaal met een beperkte houdbaarheid, is de druk om de zendingen kwalitatief en op tijd te verzenden extra groot. Ondanks de dynamiek blijf jij servicegericht naar de klant. Jij bent tenslotte ons visitekaartje!

Voor de verwerking van de zendingen draag je zorg voor het opmaken van de benodigde exportdocumenten, waaronder documenten van de Nederlandse Voedsel – en Warenautoriteit en Kamer van Koophandel. Je past de actuele wet- en regelgeving omtrent export en Incoterms correct toe.

Je verwerkt de administratieve processen en stemt continue af met de klant zodat de klant de juiste klantbeleving ervaart. De afdeling zal in de nabije toekomst gaan werken in vroege en late diensten om zodoende onze wereldwijde klanten beter te kunnen bedienen.

Klantgericht en energiek


Herken jij jezelf in het volgende profiel, dan word je uitgenodigd om te reageren:

  • Je hebt HBO denk- en werkniveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare export functie;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift;
  • Het spreken van de Spaanse en of Franse taal is een pré;;
  • Je bent flexibel en bereid om in de nabije toekomst te werken in vroege of late dienst (tussen ca. 7.00 en 20.00 uur) en op zaterdag en feestdagen;
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Verder ben je sterk klantgericht en heb je goede contactuele eigenschappen. Onder druk presteer jij het beste en dynamiek geeft jou energie. Accuratesse is essentieel en behoort bij jouw vaardigheden. Problemen zie jij als uitdagingen en benader je oplossings- en servicegericht. Je bent een echte teamplayer met een “can do” mentaliteit!

Customer Service
De afdeling Customer Service is het aanspreekpunt voor onze klanten en verzorgt de klantvriendelijkheid voor onze klanten. De afdeling draagt zorg voor de juiste orderverwerking in de Supply Chain voor verzending naar het buitenland. Samen met elf collega’s ben je de spil in het logistieke proces. De komende periode is gericht op het verhogen van het serviceniveau van de afdeling, een mooie uitdaging voor de nabije toekomst!

Wat bieden wij

  • Je komt te werken in een dynamisch team bij een internationale en groeiende organisatie;
  • Afhankelijk van je ervaring en opleiding een bruto startsalaris tussen €2500- €3300 op basis van een fulltime dienstverband;
  • Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen zoals deelnemen aan trainingen en cursussen.

Maar bovenal: Je komt te werken bij een goede werkgever die zich inzet voor duurzaamheid . Er heerst een informele, sociale en collegiale werksfeer. We zijn een familiebedrijf, gevestigd is een modern pand. We zoeken constant naar verbetering. Dit samen zorgt ervoor dat wij een voortrekkersrol hebben op de (internationale) markt in biologische gewasbescherming.

Jouw sollicitatie

Is deze uitdagende functie iets voor jou? Upload je motivatie en CV t.a.v. Annelies van der Maarl, HR Adviseur.

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt deel uit van de werving en selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

 

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Plaatsingsdatum 11-12-2018
Standplaats Berkel en Rodenrijs
Opleidingsniveau HBO
Uren 40
Niveau Professional
Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Salaris € 2500 - € 3300
Functiecategorie(ën) Commercieel - Ondersteunend / Support / Helpdesk
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Customer Service Export Representative

Contactgegevens

Contactpersoon Annelies van der Maarl
Solliciteer