Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Business process developer

Wil jij medeverantwoordelijk zijn voor het realiseren van procesverbeteringen op het gebied van IT-applicaties die ons succes mogelijk maken? Wil jij bijdragen aan het verbeteren van de duurzaamheid van land- en tuinbouw?
Kom dan ons team versterken in de functie van

Business process developer
ten behoeve van onze afdeling productie

Berkel en Rodenrijs, omgeving Rotterdam, fulltime (40 uur)

Jij hebt een cruciale rol!

Als business process developer zorg jij voor het professionaliseren van de organisatie door het analyseren en waar nodig herontwerpen van bedrijfsprocessen en informatiesystemen. Ook ontwikkel je dashboards ten behoeve van het management en zorg je voor de succesvolle implementatie van nieuwe software. Tenslotte bouw je aan het functioneel ontwerp van nieuwe processen.


Je werkt op de afdeling Productie Insecten. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de kweek van tientallen insecten, mijten en motten en maakt gebruik van diverse informatiesystemen voor het vastleggen van de kweekregistratie.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je hebt een gesprek met een afdelingshoofd die de aansluiting tussen twee afdelingen op het gebied van productie-software wil verbeteren. Je maakt een inventarisatie van het probleem en brengt het proces schematisch in kaart. Je spreekt met hem af dat je een analyse gaat maken van het proces en daarna gaat kijken of dit met behulp van de software efficiënter kan.

Vervolgens zit je de projectgroep voor die zich bezig houdt met de aanschaf van nieuwe productiesoftware. Je bespreekt met hen het programma van eisen en het door jou voorbereide implementatieplan.


Na een smakelijke lunch met je collega's in het bedrijfsrestaurant behandel je wat mails die betrekking hebben op de dashboards met stuurgetallen voor de productie. Tenslotte werk je aan het programmeren van een verbeterde koppeling tussen bestaande applicaties. De rest van de dag besteed je aan het testen van de software die door de ontwikkelaar is opgeleverd.

Jouw kennis & ervaring:

  • HBO Bedrijfskunde- opleiding, bij voorkeur informatie management;
  • Affiniteit met het snijvlak van business en IT;
  • Je kunt denken in processen en hebt kennis van MS Offices, SQL en databases;
  • Je kunt hoofdzaken van bijzaken onderscheiden en doordringen tot de kern van het probleem.

Afdeling Productie & Centrale Administratie.

De afdeling Productie bestaat uit diverse teams: van teeltspecialisten tot productiemedewerkers. De centrale afdeling “ENTO administratie, controle & improvement” verzamelt alle data voor relevante managementdata. Het team bestaat uit 4 personen.

Wij bieden jou:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €3100,- en €4600,-, afhankelijk van kennis en ervaring, op basis van een 40-urige werkweek;
  • 28 vakantiedagen en een aantrekkelijke pensioenregeling;
  • Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen.

Maar bovenal: je komt te werken bij een goede werkgever die zich inzet voor duurzaamheid. We zijn een familiebedrijf waar een informele, sociale en collegiale werksfeer heerst. Wij zijn nauw betrokken bij alles wat er binnen en rondom ons bedrijf gebeurt en zoeken constant naar verbetering. Dit samen zorgt ervoor dat wij een voortrekkersrol hebben op de internationale markt in biologische gewasbescherming.

Koppert, een succesvol familiebedrijf

Koppert Biological Systems is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving. Koppert ontwikkelt duurzame oplossingen voor telers in diverse sectoren. Natuurlijke vijanden, micro-organismen en biostimulanten zorgen voor een gewas dat gezond, weerbaar en vitaal is, zowel bovengronds als in de wortel.

Daarnaast leveren wij hommels voor de natuurlijke bestuiving van gewassen. Met dit alles bieden wij voor onze klanten een sterk alternatief naast chemische gewasbescherming.

Bij Koppert werken in Nederland bijna 500 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Berkel en Rodenrijs (nabij Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer) en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Wereldwijd heeft Koppert 27 dochterondernemingen op vrijwel alle continenten.

Meer informatie? Bekijk onze website www.koppert.nl.

Word jij onze nieuwe business process developer?

Solliciteer via de ‘Solliciteer’ button en laat jouw Cv en motivatiebrief bij ons achter!

Meer informatie?

Neem contact op met Annelies van der Maarl, HR adviseur op 010 514 0487. Of bekijk ons op YouTube.

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt deel uit van de werving en selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Plaatsingsdatum 01-11-2018
Standplaats Berkel en Rodenrijs
Opleidingsniveau HBO
Uren 40 - 0
Niveau Professional
Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Salaris € 3100 - € 4600
Functiecategorie(ën) Landbouw / Tuinbouw / Visserij
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Annelies van der Maarl
Solliciteer