Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Allround operator

Plaatsingsdatum 02-08-2018 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Berkel en Rodenrijs Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 40 Salaris € 2200 - € 2850

Weet jij hoeveel verschillende soorten technieken ten grondslag liggen aan de productie en opslag van onze biologische gewasbescherming? Wil jij medeverantwoordelijk zijn voor het functioneren en verbeteren van de procesinstallaties die dit mogelijk maken? Solliciteer op onze vacature:

Allround operator

Omgeving Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, fulltime (40 uur per week).

Jij hebt een cruciale rol!

Als allround operator bedien je de installaties die nodig zijn voor het verkrijgen van onze schimmel- en nematoden producten. Het produceren van microbiologische producten stopt niet na de kweek van deze producten. Het verkrijgen en conserveren van deze organismen is een vak apart. Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van dit gehele proces: van de voorbereidingen tot de verpakking van de producten. Je bewaakt de processen en stelt de procesvariabelen bij binnen bepaalde regelgrenzen. Hierbij werk je nauw samen met andere operators. Je bent betrokken bij het schrijven van procedures en voert deze correct uit. Je controleert de machines waarmee je werkt en plant onderhoud in aan de machines in overleg met de technisch medewerkers. Je werkt op reguliere werktijden op werkdagen. Pieken in de productie kunnen maken dat je soms in een onregelmatig moet werken (reikwijdte tussen 6:00 en 22:00 uur). Er wordt op de afdeling niet gewerkt in ploegendienst.

Jouw kennis & ervaring:

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als Operator en je hebt minimaal een afgeronde VAPRO B opleiding;
  • Je kunt goed plannen en overzicht houden bij een grote diversiteit aan werkzaamheden;
  • Je bent gedreven en stressbestendig;
  • Nauwkeurig werken is op je lijf geschreven;
  • Je bent ook niet bang voor vieze handen;
  • Je beschikt over kennis van procesbesturingssoftware en Excel;
  • Jij staat met beide benen op de grond, je houdt van doorpakken en bent creatief in het zoeken naar oplossingen.

Het team:

Je komt te werken in een hecht team waarin we voor elkaar klaarstaan en open staan om van elkaar te leren. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij goed kan samenwerken, kritisch naar je eigen werk durft te kijken, sociaal, collegiaal en flexibel bent. Zo komt het regelmatig voor dat je voor iemand invalt, langer doorwerkt om samen een klus tot een goed eind te brengen en feedback ontvangt en geeft op elkaars werk.

Afdeling Productie Microbiologie

De afdeling Productie Microbiologie bestaat uit een tiental enthousiaste collega’s. Je werkt nauw samen met de afdeling QA/QC en technisch medewerkers.

Wij bieden jou:

  • Een bruto salaris van €2200,- en €2850,- op basis van een fulltime dienstverband;
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast;
  • 28 vakantiedagen per jaar.

Maar bovenal: Je komt te werken bij een goede werkgever die zich inzet voor duurzaamheid. Er heerst bij Koppert een informele, sociale en collegiale werksfeer. We zijn een familiebedrijf. Wij zijn nauw betrokken bij alles wat er binnen en rondom ons bedrijf gebeurt en zoeken constant naar verbetering. Dit samen zorgt ervoor dat wij een voortrekkersrol hebben op de (internationale) markt in biologische gewasbescherming.

Koppert, een succesvol familiebedrijf

Koppert Biological Systems is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving.

Koppert ontwikkelt duurzame oplossingen voor telers in diverse sectoren. Natuurlijke vijanden, micro-organismen en biostimulanten zorgen voor een gewas dat gezond, weerbaar en vitaal is, zowel bovengronds als in de wortel.

Daarnaast leveren wij hommels voor de natuurlijke bestuiving van gewassen. Met dit alles bieden wij voor onze klanten een sterk alternatief naast chemische gewasbescherming.

Bij Koppert werken in Nederland circa 400 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Berkel en Rodenrijs (nabij Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer) en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Wereldwijd heeft Koppert 25 dochterondernemingen op vrijwel alle continenten. Meer informatie? Bekijk onze website www.koppert.nl.

Word jij onze nieuwe Allround Operator?

Solliciteer via de ‘Solliciteer ’button en laat jouw Cv en motivatie bij ons achter! Meer informatie?

Neem contact op met Kim van der Knaap, HR adviseur, op 010 51 41 300. Of bekijk ons op YouTube.

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt deel uit van de werving en selectieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Allround operator- allround monteur

Contactgegevens

Contactpersoon Kim van der Knaap
Solliciteer