Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Chauffeur

Plaatsingsdatum 04-07-2018 Functiecategorie Logistiek: Voorraadbeheer, Maga...
Standplaats Berkel en Rodenrijs Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 40 Salaris -
Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat alle producten en goederen tussen onze productielocaties op tijd op de juiste plek zijn? Dan is dit jouw ideale vacature! Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een

Chauffeur
Berkel en Rodenrijs, omgeving Rotterdam, fulltime (40 uur).

Jij hebt een cruciale rol!

Als chauffeur rijdt je diverse malen per dag tussen de locaties van Koppert. Je haalt de bestelde producten bij de locaties op en zorgt dat zij in goede conditie aankomen op de Verpakkingsafdeling.
Je belaadt de bestelwagen, eventueel met behulp van een pompwagen of heftruck. Ook het lossen van de bestelwagen behoort tot jouw taken. Naast dat je producten vervoert, zal het tevens voorkomen dat je andere grondstoffen en goederen van en naar de diverse productielocaties brengt. Je zorgt dat het periodiek onderhoud aan de bestelwagen wordt ingepland en voert dagelijkse onderhoud zelf uit (bijvoorbeeld aan brandstofinname).

Jouw kennis & ervaring:

Je beschikt over een rijbewijs C en code 95;Je bent representatief en nauwkeurig;Je hebt een goede fysieke conditie;Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je vindt het leuk om met diverse personen contact te hebben en alles tot in de puntjes te regelen. De starttijd van het werk begint vroeg in de ochtend. Je hebt enig technische inzicht en lost but not least je bent een nette verkeersdeelnemer!

Afdeling Interne Logistiek

Onder afdeling Interne Logistiek valt het Magazijn en de interne chauffeurs. Deze afdeling is onderdeel van de Supply Chain en bestaat op dit moment uit circa 8 medewerkers. Zij richten zich op het verwerken van de binnenkomende goederen en de interne bestellingen voor de benodigde materialen. Daarnaast verzorgen zij het vervoer van producten en goederen tussen de diverse locaties van Koppert.

Wij bieden jou:

Een bruto maandsalaris tussen de €2000,- en €2400,- op basis van een fulltime dienstverband;

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen.

Koppert, een succesvol familiebedrijf

Koppert Biological Systems is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving.

Koppert ontwikkelt duurzame oplossingen voor telers in diverse sectoren. Natuurlijke vijanden, micro-organismen en biostimulanten zorgen voor een gewas dat gezond, weerbaar en vitaal is, zowel bovengronds als in de wortel.

Daarnaast leveren wij hommels voor de natuurlijke bestuiving van gewassen. Met dit alles bieden wij voor onze klanten een sterk alternatief naast chemische gewasbescherming.

Bij Koppert werken in Nederland ongeveer 425 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Berkel en Rodenrijs (nabij Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer) en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Wereldwijd heeft Koppert 27 dochterondernemingen op vrijwel alle continenten.

Meer informatie? Bekijk onze website www.koppert.nl.

Word jij onze nieuwe Chauffeur?

Solliciteer via de ‘Solliciteer’ button en laat jouw Cv en motivatie bij ons achter!

Meer informatie?

Neem contact op met Mandy Ziel, HR adviseur op 010 514 1280.

Of bekijk ons op YouTube.

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt deel uit van de werving en selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Voorraadbeheer, Magazijn en Chauffeurs
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden chauffeur- logistiek

Contactgegevens

Contactpersoon Mandy Ziel
Solliciteer