Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Complaints Analyst

Plaatsingsdatum 08-06-2018 Functiecategorie Kwaliteit / Arbo / Milieu / Vei...
Standplaats Berkel en Rodenrijs Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Een bruto maandsalaris tussen d...
Krijg jij energie van het verzorgen van de hoogste mogelijke klanttevredenheid? Wil jij jezelf verder ontwikkelen in klachten- en kwaliteitsmanagement binnen een groeiende en dynamische organisatie en werken in een team waar ontwikkeling en voortuitgang voorop staan? Als je op al deze vragen ‘ja’ geantwoord hebt, kom dan ons kwaliteitsteam versterken in de rol van


Complaints Specialist
Berkel en Rodenrijs, omgeving Rotterdam, fulltime (40 uur).


Kwaliteit is jouw core business.

De Complaints Specialist draagt bij aan het succes van de organisatie door het verhogen van de klanttevredenheid door het effectief en efficiënt afhandelen van de klachten.
De afdeling TQM heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw klachtenbeleid. Je draagt samen met de collega’s van het team Total Quality Management (TQM) het klachtenbeleid uit naar interne afdelingen en onze dochterondernemingen.
Tot jouw werkzaamheden horen onder andere:

  • Je organiseert meetings om het klachtenbeleid uit te leggen en effectieve oplossingen te bespreken;
  • Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe partijen over het onderwerp klachten en creëert draagvlak voor het klachtenbeleid;
  • Practice makes perfect; je optimaliseert het administratieve klachtenproces. Je stuurt twee collega’s aan, zij houden zich bezig met het registreren en afhandelen van klachten;
  • Je ondersteunt de collega’s bij het registreren en afhandelen van klachten.

Kortom, jij bent het gezicht om het klachtenbeleid uit te dragen binnen de organisatie. Je bouwt aan de relaties met onze dochterondernemingen en distributeurs en bewerkstelligt de verbinding en samenwerking aangaande het klachtenbeleid.


Jouw kwaliteiten en ervaringen:

Om ons team te versterken als Complaints Specialist heb je een afgeronde HBO-opleiding en interesse in kwaliteitsmanagement. Bij voorkeur heb je enige jaren ervaring in het contact met klanten en het afhandelen van klachten en het uitdragen van beleid.

Jouw goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal zorgen ervoor dat jij makkelijk contact legt met diverse interne en externe stakeholders. Je bent sterk in het analyseren van gegevens en situaties en kunt deze informatie goed overbrengen naar de betrokken partijen, Je bent vasthoudend met de overtuiging dat een goede kwaliteit altijd de eerste prioriteit is.

Afdeling Total Quality Management

De TQM-afdeling is opgericht in 2016 en bestaat uit een jong en ambitieus team. Het team houdt zich bezig met quality assurance, klachtenmanagement en internationale kwaliteitszaken. Tijdens de daybreak meetings bespreek je dagelijks met jouw TQM collega’s de lopende zaken en pakt samen projecten op. Het TQM team bestaat uit circa 8 personen.


Wij bieden jou:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2700- en €3800,- op basis van een fulltime dienstverband;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen.

Maar bovenal: je komt te werken bij een goede werkgever die zich inzet voor duurzaamheid. We zijn een familiebedrijf waar een informele, sociale en collegiale werksfeer heerst. Wij zijn nauw betrokken bij alles wat er binnen en rondom ons bedrijf gebeurt en zoeken constant naar verbetering. Dit samen zorgt ervoor dat wij een voortrekkersrol hebben op de internationale markt in biologische gewasbescherming.

Word jij onze nieuwe Complaints Specialist?

Solliciteer via de ‘Solliciteer’ button en laat jouw Cv en motivatie bij ons achter!


Meer informatie?

Neem contact op met Mandy Ziel, HR adviseur op 010 514 1280.

Of bekijk ons op YouTube.


Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt deel uit van de werving en selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Kwaliteit / Arbo / Milieu / Veiligheid
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Kwaliteit, TQM, Klachten

Contactgegevens

Contactpersoon Mandy Ziel
Solliciteer