Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Customer Service Export Representative

Plaatsingsdatum 09-05-2018 Functiecategorie Commercieel - Ondersteunend / S...
Standplaats Berkel en Rodenrijs Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Salaris gebaseerd op ervaring e...
Heb jij ervaring met customer service en kennis van export en staat de klant bij jou centraal? Streef jij continu naar een betere klantbeleving? Dan is deze functie voor jou! Customer Service verzorgt de juiste exportdocumentatie om onze producten naar meer dan 100 landen wereldwijd te verzenden. Om ons team Customer Service te versterken zijn wij op zoek naar een

Customer Service Export Representative

40 uur per week, Berkel en Rodenrijs, omgeving Rotterdam

Jij vertegenwoordigt ons bedrijf

In de functie van Customer Service Export Representative vertegenwoordig jij Koppert. Jij bent verantwoordelijk voor het exporteren van onze producten naar de klanten in het buitenland. Je hebt intensief contact met onze klanten, expediteurs en met de interne afdelingen binnen Supply Chain en Sales. Omdat je werkt met levend materiaal met beperkte houdbaarheid, is de druk om de zendingen op tijd te verzenden extra groot.

Voor de verwerking van de zendingen draag je zorg voor het opmaken van de benodigde exportdocumenten, waaronder documenten van de Nederlandse Voedsel – en Warenautoriteit en Kamer van Koophandel. Je past de actuele wet- en regelgeving omtrent export en Incoterms correct toe. Je verwerkt de administratieve processen en stemt continue af met de klant zodat de klant de juiste klantbeleving ervaart. De afdeling zal in de nabije toekomst gaan werken in vroege en late diensten om zodoende onze wereldwijde klanten beter te kunnen bedienen.

Klantgericht en energiek

Herken jij jezelf in het volgende profiel, dan word je uitgenodigd om te reageren:

  • Je hebt HBO denk- en werkniveau;
  • Je hebt circa tussen 5 en 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur ervaring met samenwerken met Zuid-Amerikaanse en Spaanstalige klanten;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands, en beheerst de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent bereid om in de nabije toekomst te werken in vroege of late dienst (tussen ca. 6.00 en 20.00 uur) en op feestdagen;
  • Je bent fulltime beschikbaar, dit is een harde eis.

Verder ben je sterk klantgericht en heb je goede contactuele eigenschappen. Je kunt goed onder druk werken en presteren. Accuratesse is essentieel en behoort bij jouw vaardigheden. Problemen zie jij als uitdagingen en benader je oplossings- en servicegericht. Je bent een echte teamplayer met een “can do” mentaliteit.

Customer Service
De afdeling Customer Service draagt zorg voor de juiste orderverwerking in de Supply chain voor verzending naar het buitenland. Samen met elf collega’s ben je de spil in het logistieke proces. De komende periode is gericht op het verhogen van het serviceniveau van de afdeling, een mooie uitdaging voor de nabije toekomst!

Wat bieden wij

  • Je komt te werken in een dynamisch team bij een internationale en groeiende organisatie;
  • Salaris gebaseerd op ervaring en opleiding;
  • Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen zoals deelnemen aan trainingen en cursussen.

Maar bovenal: Je komt te werken bij een goede werkgever die zich inzet voor duurzaamheid . Er heerst een informele, sociale en collegiale werksfeer. We zijn een familiebedrijf. Wij zijn nauw betrokken bij alles wat er binnen en rondom ons bedrijf gebeurt en zoeken constant naar verbetering. Dit samen zorgt ervoor dat wij een voortrekkersrol hebben op de (internationale) markt in biologische gewasbestrijding.

Jouw sollicitatie

Is deze uitdagende functie iets voor jou? Upload je motivatie en CV t.a.v. Annelies van der Maarl, HR Adviseur.

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt deel uit van de werving en selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Ondersteunend / Support / Helpdesk
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Customer Service Export Representative spaans Client

Contactgegevens

Contactpersoon Annelies van der Maarl
Solliciteer