Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Demand Planner

Plaatsingsdatum 12-04-2018 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats Berkel en Rodenrijs Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris bruto maandsalaris tussen de € ...

De afdeling Supply Chain Planning richt zich op een zo goed mogelijke afstemming tussen de beschikbaarheid en de behoefte aan eindproducten, componenten en materialen. Als spil tussen de dochterondernemingen en distributeurs en interne afdelingen binnen Koppert is het doel om zo hoog mogelijke beschikbaarheid en leverbetrouwbaarheid van ons producten op korte én lange termijn te bewerkstelligen. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een

Demand Planner
Berkel en Rodenrijs, omgeving Rotterdam, fulltime (40 uur).

Ga jij met ons de uitdaging aan?

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de relatie met de internationale planners en de productie afdeling aangaande planningen op de middellange termijn. Vanwege de levende en kort houdbare producten is een accurate planning essentieel.

In samenwerking met je collega’s op de afdeling en de dochtervestigingen streef je naar een maximale forecast accuraatheid, waarbij je afwijkingen signaleert en invloed uitoefent om deze te verbeteren. Je ondersteunt en werkt nauw samen met de collega’s welke operationeel de supply chain aansturen en voorziet belanghebbende van benodigde informatie middels effectieve analyses en rapportages. Je signaleert trends en afwijkingen in de planning en schakelt met het hoger management over jouw conclusies. Als onderdeel van deze dynamische afdeling ben je constant op de hoogte van wat er speelt en ben je in staat om veelzijdige werkzaamheden op te pakken en met alle lagen binnen het bedrijf te communiceren.

Jouw kennis & ervaring:

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die beschikt over de volgende competenties en vaardigheden:

  • Afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur richting supply chain;
  • 2 tot 5 jaar relevante werkervaring en affiniteit met planning;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
  • Ervaring met een ERP pakket en/of planningssoftware is een pré;
  • Ervaring en kennis van S&OP is een pré.

Daarnaast zijn analytisch vaardigheden, proactief handelen en vindingrijkheid onontbeerlijk in deze functie. Je krijgt er energie van om samen te werken met diverse afdelingen binnen Koppert.

Afdeling Supply Chain Planning

De afdeling Supply Chain Planning bestaat uit acht personen en is een mix van ervaring, kennis en ambitie met als doel het verkrijgen van een zo hoog mogelijke productbeschikbaarheid en leverbetrouwbaarheid van eindproducten. Binnen een groeiende en continue veranderende markt is flexibiliteit een must! We zijn de spil tussen de dochters, distributeurs en klanten enerzijds en productie, leveranciers, verpakking en expeditie anderzijds, waarbij er zowel een focus op de lange als de korte termijn gevraagd wordt.


Wij bieden jou:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2700,- en €3800,-en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een dynamische rol binnen een snelgroeiende en internationale organisatie;
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen.

Maar bovenal: je komt te werken bij een goede werkgever die zich inzet voor duurzaamheid. We zijn een familiebedrijf waar een informele, sociale en collegiale werksfeer heerst. Wij zijn nauw betrokken bij alles wat er binnen en rondom ons bedrijf gebeurt en zoeken constant naar verbetering. Dit samen zorgt ervoor dat wij een voortrekkersrol hebben op de internationale markt in biologische gewasbestrijding.

Koppert, een succesvol familiebedrijf

Koppert Biological Systems is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving. In 2017 hebben we ons vijftigjarig jubileum gevierd.

Koppert ontwikkelt duurzame oplossingen voor telers in diverse sectoren. Natuurlijke vijanden, micro-organismen en biostimulanten zorgen voor een gewas dat gezond, weerbaar en vitaal is, zowel bovengronds als in de wortel.

Daarnaast leveren wij hommels voor de natuurlijke bestuiving van gewassen. Met dit alles bieden wij voor onze klanten een sterk alternatief naast chemische gewasbescherming.

Bij Koppert werken in Nederland ongeveer 425 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Berkel en Rodenrijs (nabij Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer) en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Wereldwijd heeft Koppert 27 dochterondernemingen op vrijwel alle continenten.

Meer informatie? Bekijk onze website www.koppert.nl

Word jij onze nieuwe enthousiaste collega?

Solliciteer via de ‘Solliciteer’ button en laat jouw Cv en motivatie bij ons achter!

Meer informatie?

Neem contact op met Mandy Ziel HR adviseur op 010 514 1280.

Of bekijk ons op YouTube.

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt deel uit van de werving en selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Demand Planner

Contactgegevens

Contactpersoon Mandy Ziel
Solliciteer