Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Inkoop Manager

Plaatsingsdatum 09-05-2018 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats Berkel en Rodenrijs Niveau Manager
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 40 Salaris -
Ben jij een ervaren inkoop manager met visie die het een uitdaging vindt om onze afdeling inkoop verder te ontwikkelen? Wil jij een bijdrage leveren aan een snel groeiende en ontwikkelende organisatie op het vlak van duurzaamheid? Voor onze afdeling Inkoop zijn wij op zoek naar een:


Inkoop Manager

Berkel en Rodenrijs, omgeving Rotterdam, fulltime (40 uur).

Jij hebt een cruciale rol!

Als Inkoop Manager ga jij, binnen de kaders van de Supply Chain strategie van Koppert, een integraal en duurzaam inkoopbeleid opzetten, gericht op het inkopen van diensten, technische- en investeringsgoederen, grondstoffen en verpakkingsmaterialen. Je maakt een strategisch en tactisch plan en organiseert de uitvoering daarvan. Onderdeel daarvan is het analyseren van het inkoopportfolio, het opzetten van een leveranciers beoordelingssysteem en het verder verbeteren van de inkoopprocessen. Ook het bouwen aan een lange termijn partnership met onze key leveranciers is een belangrijk onderdeel van jouw taak. Je volgt de ontwikkelingen op de leveranciersmarkten op de voet en kan deze vertalen naar praktische oplossingen voor Koppert. Dit alles in een groeiende en zich continu ontwikkelende omgeving.


Je geeft daarbij inspirerend leiding aan een team van (momenteel) drie collega’s; een strategisch inkoper grondstoffen en verpakkingsmaterialen, een collega die verantwoordelijk is voor de implementatie van een nieuw inkoopplatform en een inkoop stagiair.

Jouw kennis & ervaring:

  • Je hebt een afgeronde commerciële opleiding op HBO- of WO-niveau. Aanvullend heb je NEVI 1 en NEVI 2 behaald;
  • Je hebt minimaal 8 jaar werkervaring opgedaan op een ‘volwassen’ inkoopafdeling, bij voorkeur als manager, of je hebt de juiste competenties om je te ontwikkelen als manager;
  • Je bent een kritische en stevige gesprekspartner voor onze leveranciers;Je bent betrokken, ondernemend, analytisch, innovatief, resultaatgericht, communicerend en relatiegericht;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring binnen de agri- of voedingsmiddelenindustrie is een pré;
  • Ervaring met het werken met MS Dynamics AX, NAV of 365 is een pré.

Afdeling Inkoop

De afdeling Inkoop is verantwoordelijk voor het strategisch en tactisch gedeelte van het inkoopproces van zowel directe- als indirecte goederen. Het afroepen van inkooporders binnen bestaande afspraken is ondergebracht bij de afdeling Supply Chain Planning. Koppert werkt daarnaast samen met een externe inkooporganisatie. De focus van de Inkoopafdeling ligt zeker niet alleen op prijs; kwaliteit en beschikbaarheid zijn belangrijke kernwaarden. Je gaat rapporteren aan de Supply Chain Manager en je maakt onderdeel uit van het Supply Chain management team.

Wij bieden jou:
- Een startsalaris tussen €4800 en €5400, afhankelijk van kennis en ervaring;
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
- Een dynamische rol binnen een snelgroeiende en internationale organisatie;
- Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen.

Maar bovenal: je komt te werken bij een goede werkgever die zich inzet voor duurzaamheid. We zijn een familiebedrijf waar een informele, sociale en collegiale werksfeer heerst.

Koppert, een succesvol familiebedrijf

Koppert Biological Systems is internationaal marktleider in de land- en tuinbouw en wil de gezondheid van mens en aarde verbeteren. In samenwerking met de natuur maken wij de landbouw gezonder, veiliger en productiever. We bieden een geïntegreerd systeem van specialistische kennis en natuurlijke, veilige oplossingen die de gezondheid, weerbaarheid en productiviteit van gewassen verbeteren. Wereldwijd heeft Koppert 27 dochterondernemingen op vrijwel alle continenten. Bij Koppert werken in Nederland ca. 425 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Berkel en Rodenrijs en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Meer informatie? Bekijk onze website www.koppert.nl

Word jij onze nieuwe Inkoop Manager?

Solliciteer via de ‘Solliciteer’button en laat jouw CV en motivatie bij ons achter!

Meer informatie?

Neem contact op met Annelies van der Maarl, HR adviseur op 010-5140487. Of bekijk ons op YouTube.

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt deel uit van de werving en selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Inkoopmanager- Inkoopprocessen

Contactgegevens

Contactpersoon Annelies van der Maarl
Solliciteer