Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Programme Manager

Plaatsingsdatum 28-03-2018 Functiecategorie Projectmanagement
Standplaats Berkel en Rodenrijs Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris startsalaris tussen € 3800 en €...

Ben jij die procesgerichte verbinder die overzicht gaat houden over onze projecten en daarnaast sturing kan geven aan een groep professionals op het gebied van innovatie?

Wegens groei van onze organisatie zijn wij voor de afdeling R&D Entomologie op zoek naar een gedreven


Programme manager
Berkel en Rodenrijs, omgeving Rotterdam, fulltime (40 uur).


Jij hebt een cruciale rol!

Op de afdeling R&D Entomologie wordt in projectvorm onderzoek gedaan naar nieuwe biologische bestrijders, naar nieuwe en verbeterde toepassingen van bestrijders en naar de massakweektechnologie voor bestrijders. Om de vele projecten goed te kunnen managen en aan te laten sluiten op de doelstellingen van het bedrijf wordt sinds kort de Stage Gate methodiek gehanteerd. Als programme manager ga jij de Stage Gate methodiek verder implementeren in de organisatie. Je zoekt verbinding met andere afdelingen en werkt daarmee aan draagvlak voor het hanteren van één uniforme werkwijze. Je organiseert Gate meetings en monitort de voortgang van de R&D projecten. Samen met de manager R&D inventariseer je projectaanvragen en signaleer je mogelijke knelpunten; de R&D manager is daarbij verantwoordelijk voor de inhoud van de projecten terwijl jij de voortgang bewaakt. Je hebt een coachende rol richting de onderzoekers waar het gaat om project management.

Daarnaast ga je leiding geven aan de afdeling Associated Technologies (4 medewerkers). In deze nieuw te vormen afdeling wordt een aantal functies samengebracht die zich bezighouden met onderzoek naar nieuwe of verbeterde technologieën op het gebied van bijvoorbeeld verpakking en verspreiding van bestrijders.


Jouw kennis & ervaring:

  • HBO+ opleiding op het gebied van bedrijfskunde
  • Minimaal 5 jaar ervaring met projectmanagement en stage gate (of vergelijkbare) methodiek


Daarnaast ben je sterk procesgericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden waardoor je in staat ben om mensen met schijnbaar tegengestelde belangen te verbinden. Je houdt daarbij altijd het resultaat voor ogen.


Afdeling R&D Entomologie

De afdeling R&D Entomologie heeft als doel het vinden van nieuwe biologische bestrijders van plaaginsecten in tuinbouw en akkerbouw en het ontwikkelen van massakweektechnologie voor bestrijders.

Het werk is georganiseerd in projecten met wisselende teamleden. Afhankelijk van het project nemen ook andere afdelingen deel aan de projecten, zoals productie, verpakken, technische automatisering, communicatie, marketing en sales. Momenteel heeft de afdeling 18 medewerkers, maar dit zal zich op korte termijn uitbreiden naar 24.


Wij bieden jou:

  • Een startsalaris tussen € 3800 en € 5000 bruto;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen.

Maar bovenal: je komt te werken bij een goede werkgever die zich inzet voor duurzaamheid. We zijn een familiebedrijf waar een informele, sociale en collegiale werksfeer heerst. Wij zijn nauw betrokken bij alles wat er binnen en rondom ons bedrijf gebeurt en zoeken constant naar verbetering. Dit samen zorgt ervoor dat wij een voortrekkersrol hebben op de internationale markt in biologische gewasbescherming.


Koppert, een succesvol familiebedrijf

Koppert Biological Systems is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving. In 2017 hebben we ons vijftigjarig jubileum gevierd.

Koppert ontwikkelt duurzame oplossingen voor telers in diverse sectoren. Natuurlijke vijanden, micro-organismen en biostimulanten zorgen voor een gewas dat gezond, weerbaar en vitaal is, zowel bovengronds als in de wortel.

Daarnaast leveren wij hommels voor de natuurlijke bestuiving van gewassen. Met dit alles bieden wij voor onze klanten een sterk alternatief naast chemische gewasbescherming.

Bij Koppert werken in Nederland ca. 400 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Berkel en Rodenrijs (nabij Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer) en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Wereldwijd heeft Koppert 25 dochterondernemingen op vrijwel alle continenten.

Meer informatie? Bekijk onze website www.koppert.nl.


Word jij onze nieuwe Programme Manager?

Solliciteer via de ‘Solliciteer’ button en laat jouw Cv en motivatie bij ons achter!

Meer informatie?

Neem contact op met Annelies van der Maarl, HR adviseur op 010 514 0487.

Of bekijk ons op YouTube.

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt deel uit van de werving en selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Projectmanagement
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden project management programme management manager stage gate

Contactgegevens

Contactpersoon Annelies van der Maarl
Solliciteer