Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Senior Systeembeheerder

Plaatsingsdatum 11-05-2018 Functiecategorie ICT - Hardware / Netwerk
Standplaats Berkel en Rodenrijs Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Bruto maandsalaris tussen de € ...

Op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een internationale marktleider met een dynamische cultuur en een groeiende/gevarieerde ICT omgeving waarin met State of the art spullen wordt gewerkt? Stop met zoeken! Kom werken als:


Senior Systeembeheerder

Berkel en Rodenrijs, omgeving Rotterdam, fulltime (40 uur per week).


Jij hebt een cruciale rol!

Door de sterke groei van ons bedrijf en het gegeven dat we aan de vooravond van interessante projecten staan (bijv. de migratie naar Azure), zijn wij op zoek naar versterking voor het team systeembeheerders.

In deze rol sta je met je voeten in de klei. Je bent sterk op Infra gebied en bent de landscape owner van een uitbreidend WAN over verschillende continenten. Op dit moment zijn 30 vestigingen in 12 landen aangesloten op de centrale systemen en worden er meer dan 600 werkplekken ondersteund. Jouw landscape omvat meer dan 164 virtuele servers binnen VMWare en xenserver en 11 fysieke servers. Ook beheer je 2 active data centers die een hoog redundant NetApp systeem hosten. Enterprise agreements en ‘24x7 24 hour call to fix’ contracten helpen jou dit systeem in de lucht te houden. Je doet ook aan exception beleid d.m.v. SCOM monitoring op de software en de hardware laag. Onze omgeving is Microsoft georiënteerd dus ervaring hiermee is noodzakelijk. Je bent betrokken bij de risico- en probleemanalyses van voorgenomen wijzigingen en vernieuwingen. Verder maak je probleemanalyses en onderhoud je de Citrix terminal server omgeving. Ook ben je bezig met contractonderhandelingen met leveranciers/externen.

Circa 90% van je tijd gaat op aan bovenstaande zaken. De overige 10% gebruik je voor meer team overkoepelende taken. Je bent het aanspreekpunt voor de IT Servicedesk, leveranciers en voor externe technische consultants. Ook geef je coaching aan een kleine team van drie professionals en coördineer je de werkzaamheden voor dit team.

Wie zoeken wij?

Het is belangrijk dat je voldoende werkinhoudelijke ervaring meeneemt om met de professionals uit dit team te kunnen sparren en werken. Verder zoeken wij een hands-on vakidioot die van het leven houdt en energie uitstraalt. Koppert ontwikkelt zich enorm snel dus vrees voor uitdaging en ontwikkeling kan je bij ons niet gebruiken. Je bent innovatief en hebt interesse in nieuwe technieken en platformen. Je bent ook een team player met een voorliefde voor het ‘meewerkend voormanschap’. Het stellen van prioriteiten en overzicht houden gaat je bijvoorbeeld goed af. Je zet voor je team de koers uit qua planning. Incidenteel reizen is geen probleem voor jou net als spreken/schrijven in het Engels.


Wij bieden jou:

Je komt te werken bij een werkgever die zich inzet voor duurzaamheid. We zijn een familiebedrijf waar een informele, sociale en collegiale werksfeer heerst. Wij zijn nauw betrokken bij alles wat er binnen en rondom ons bedrijf gebeurt en zoeken constant naar verbetering. Dit samen zorgt ervoor dat wij een voortrekkersrol hebben op de internationale markt in biologische gewasbestrijding. Wij bieden een bruto maandsalaris tussen de €3200,- en €5000,- op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je een aantrekkelijke vergoeding voor dienstreizen en een vaste vergoeding voor werkzaamheden buiten werktijden. Samen met jouw manager en de Koppert Academy stellen we persoonlijke ontwikkeldoelen vast en volg je passende trainingen en opleidingen.

Koppert, een succesvol familiebedrijf.

Koppert Biological Systems is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving. Koppert ontwikkelt duurzame oplossingen voor telers in diverse sectoren. Natuurlijke vijanden, micro-organismen en biostimulanten zorgen voor een gewas dat gezond, weerbaar en vitaal is, zowel bovengronds als in de wortel. Daarnaast leveren wij hommels voor de natuurlijke bestuiving van gewassen. Met dit alles bieden wij voor onze klanten een sterk alternatief naast chemische gewasbescherming.

Bij Koppert werken in Nederland ca. 370 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Berkel en Rodenrijs (nabij Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer) en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Wereldwijd heeft Koppert 25 dochterondernemingen op vrijwel alle continenten.

Meer informatie? Bekijk onze website www.koppert.nl.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer via de ‘Solliciteer’ button en laat jouw Cv en motivatie bij ons achter!

Meer informatie?

Neem contact op met Kim van der Knaap, HR Business Partner op telefoonnummer 010-5141300.

Of bekijk ons op YouTube.

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt deel uit van de werving en selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Hardware / Netwerk
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Senior Systeembeheerder

Contactgegevens

Contactpersoon Kim van der Knaap
Solliciteer